Blogg / mygg

Har du plassert myggfellen din riktig?

Share this post

Riktig plassering av myggfellen fra Mosquito Magnet er kritisk viktig for å oppnå myggfri hage. Hvis myggfellen plasseres korrekt, vil myggen bli lokket til fellen og ikke til deg. Høres det digg ut? Da bør du lese videre.

 

For best resultat bør du følge disse 5 stegene for plassering:

 

  1. Undersøk hvor myggen klekkes: Myggfellen må plasseres mellom klekkeområdet (stille vann, busker etc) og området du oppholder deg (terrasse, platting etc) for å kunne fange myggen før den når deg.
  2. Plassering: Plasser fellen så nærme klekkeområdet som mulig og bort fra der du oppholder deg, ca 10 meter unna.
  3. Vindforhold: Mygg flyr i motvind når de ser etter et måltid (les: ønsker å stikke deg for å suge blod). Etter hunmyggen har stukket et menneske (er bare hunmyggen som stikker), veier hun dobbelt så mye og vil suse tilbake til stedet hun kom fra, god og mett.
  4. Åpent landskap: CO2/karbondioksid er tyngre enn luft og og er derfor nærmere bakken. Myggen vil følge karbondioksiden inn til fellen, men dersom fellen er plassert i f.eks høyt gress vil strømmen av karbondioksid bli hindret og myggen vil ikke finne den.
  5. Skygge: Myggen liker ikke direkte sol og varme. Etterhvert som solen går ned, så blir myggen mer aktiv.

Les også: Mosquito Magnet resultat, før og etter. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler