Blogg

Mosquito Magnet myggfelle: resultat før og etter

Share this post

Er du lei av mygg som ødelegger de fine sommerkveldene? Nå kan du selv kontrollere myggbestanden i hagen din og hvis du lurer på om det fungerer bør du lese videre.

Mosquito Magnet myggfelle reduserer myggbestanden i hagen din svært effektivt og hele prosessen starter med at den lurer myggen inn til fellen via en kontinuerlig strøm av karbondioksid. Den fanger deretter myggen som dehydreres og dør i nettet.

Mosquito Magnet er vitenskapelig bevist til å forstyrre myggsyklusen og på denne måten nærmest eliminerer den myggbestanden i hagen din resten av sesongen.

Mange har allerede skaffet seg denne myggmaskinen og nyter nå kaffekoppen i hagen uten myggstikk, men for de som enda lurer på om de skal kjøpe seg en, her er resultatet. Fellen ble satt i gang i slutten av mai og videoen under viser hvor aktiv myggen er på det tidspunktet:

[wpvideo mOdZmOZ5]

 

Og i dag, 6 juli, fikk vi nye filmer av samme person og han kunne da forklare at fellen fanger mindre og mindre mygg og dette er fordi bestanden av mygg har gått ned. Sammenligner du videoen over med den under, vil du se at fangsten er dramatisk redusert og middagen kan nå serveres i hagen.

[wpvideo wa8j98gM]

 

Til slutt, sjekk fangsten etter 2 ukers drift:

20170615_122122

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler