Blogg / mygg

Finn myggfellen som passer for deg

Share this post

Mygg er ikke bare irriterende men de kan også være potensielle smittebærere.Ta tilbake hagen din og se hvilken myggfelle som passer ditt behov:

Nå kan du slippe spray, melk, deo og andre myggprodukter når du skal oppholde deg i hagen. Mosquito Magnet myggfeller dekker et område på 4 mål og i løpet av kort tid kan du og familien din nyte solen utendørs uten irriterende mygg.

Det finnes mange produkter på markedet som skal hjelpe deg mot mygg og knott men det er ikke dermed sagt at alle disse er like effektive og mange av de tilbyr kortsiktige løsninger. Gjør deg klar til kamp og velg produkter som løser problemet langsiktig.

Kjenn din fiende

Det er påvist 38 arter stikkmygg i Norge. Aedes-artene er de tallrike, plagsomme myggene. De overvintrer på eggstadiet. Hanmyggen lever av plantesafter men hunmyggen er direkte avhengig av blodet ditt for å legge egg. Hun finner sitt offer ved hjelp av kroppslukt og karbondioksid.

Hvorfor blir nettopp du stukket av mygg?

Ikke vent til myggen har blitt et problem

De fleste tror sommeren er starten på myggsesongen, men i virkeligheten begynner klekkingen av eggene fra forrige sommer når temperaturen ute er sammenhengende over 10 grader eller varmere. Værmeldingen viser sol og økende temperaturer så ikke vent på myggstikkene, start kampen i dag.

Mosquito Magnet myggfeller

Mygg tiltrekkes av Co2 som vi mennesker puster ut. Mosquito Magnet omdanner propan til Co2 og sprer dette utover et område på opptil 4 mål. Når mygg og knott kommer inntil fellen, tiltrekkes den av et luktestoff som minner om oss mennesker. Insektene suges da inn i fellen og dør.

For at din felle skal fungere optimalt, er det viktig å være klar over hvilket tilbehør du bør bruke, som blant annet rensepatroner, oktenol luktstoff, propan og ekstra fangstnett. Oktenol og propantank byttes hver 3 uke og når du
bytter dette anbefales det at du renser maskinen din ved å bruke en rensepatron som blåser maskinen ren innvendig. Dette gjøres også før du tar maskinen i bruk for sesongen og før du setter den bort for vinteren. Husk å ha et ekstra nett tilgjengelig når du bytter ut det fulle.

Over 18 år med forskning og 15 patenter har gått med til å gjøre Mosquito Magnet myggfeller de beste for å dramatisk redusere mygg. Ifølge American Mosquito Kontroll Association (AMCA), er det bevist at myggfeller fanger flere hunmygg (kun de som suger blod) enn hanmygg.

Finn din Mosquito Magnet match

Pioneer er en ny og forbedret utgave av den tidligere myggfellen Patriot. Modellen har fått 3 ganger større fangstnett som er mer finmasket for å fange mer knott, og er generelt tettere i konstruksjonen. Den avgir også en varmere luftstrøm enn sin fopioneer1rgjenger Patriot, som også bidrar til bedre fangstrate. Produktet passer for deg som har normale/moderate problemer med mygg og knott.
 • Dekningsområdet er opptil 4000 m²
 • Krever strømtilkobling. 16 meter strømledning medfølger
 • Fungerer i all slags vær
 • Stillegående og luktfri
 • Mosquito Magnet®Pioneer benytter en patentert Counter Flow Teknologi som ikke er tilgjengelig for andre feller

Mosquito Magnet Independence passer for deg med store problemer med mygg og knott. Fanger i snitt ca 10-12000 mygg pr døgn. Du er ikke avhengig av strømtilgang, da fellen har oppladbart batteri.

 • Dekningsområdet er opp til 4000 .indy1
 • Oppladbart batteri
 • Større insektnett
 • Stillegående og luktfri
 • Fungerer i all slags vær
 • Mosquito Magnet® Independence benytter Patentert Counder Flow Teknologi som ingen andre produkterpå markedet kan matche. 

Mosquito Magnet Executive passer for deg som har ekstra store problemer med mygg og knott og trenger en felle som kan stå lenger uten tilsyn. Maskinen har Smart teknologi med bl.a funksjoner for å minske gassforbruket, temperaturmåler, klokke, autostart, batterivarsling mm.

 • Dekningsområdet er opp til 4000 executive1
 • Oppladbart batteri
 • Større insektnett
 • Stillegående og luktfri
 • Fungerer i all slags vær
 • Mosquito Magnet® benytter patentert Counder Flow Teknologi som ingen andre produkter på markedet kan bruke

Myggfeller krever vedlikehold for optimal ytelse. Hvis fellen kjører 24/7, må du erstatte propantank og oktenol luktstoff hver 21. dag og hver gang du gjør dette, bør du rense mas
kinen med rensepatron. Gjør du dette vil du bidra til å optimalisere fangstraten og bryte avl-syklusen til myggen.

De fleste fellene krever strøm for å fungere, noe som begrenser plasseringen i hagen, men det finnes trådløse alternativer, som Independence og Executive som er batteridrevet. Myggfeller er bevist til og sterkt redusere myggbestanden og du kan forvente å se en betydelig reduksjon innen 7 dager, og innen 4 uker vil avl-syklusen være forstyrret og du vil merke det enda tydeligere. Finn din Mosquito Magnet match og ta tilbake hagen din i dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler