Blogg

Slik gjør du klar myggfellen din før sesongen

Share this post

Sakte men sikkert vil gradene stige og du bør allerede nå begynne å klargjøre myggfellen din for den kommende sesongen. Eggene fra hunmyggen fra i fjor begynner å klekke når temperaturen kommer seg opp mot 10 grader og hunmyggen som har overvintret i kjellere eller andre steder vil starte å vise seg også – vær klar!

Det viktigste du gjør med myggfellen din er innvendig rengjøring gjennom hele sesongen og selvfølgelig før du setter den bort for vinteren. Grunnen til dette er at når nettet ditt er fullt, vil det fortsatt strømme mygg og knott til fellen og maskinen kan da tettes gjennom viften, luftsirkulasjonen og til slutt stoppe motoren.

Myggfellene fra Mosquito Magnet  er tekniske produkter som er avhengige av godt vedlikehold for lang levetid og trenger derfor regelmessig service/tilsyn. Selv om fellene er konstruert for å stå ute i all slags vær og vind, kan deler som batterier, gasslanger og lignende bli slitt og etterhvert byttes. En servicepakke er derfor en nyttig investering for deg som ønsker mange sommere uten irriterende mygg i hagen.

Servicepakken inkluderer:

  • Teknisk og innvendig rengjøring
  • Sjekk av gassregulator/slange for funksjon/lekkasje
  • Sjekke at fellen produserer tilstrekkelig C02
  • Bytte av dyse
  • Funksjonstest (fellen testes i 24 timer etter servicesjekk)
  • Frakt til og fra verkstedet

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler