Blogg

7 tips for å holde edderkoppene unna

Share this post

Høsten er i anmarsj og vi har ramset opp noen tips som kan hjelpe deg å holde edderkoppene utenfor, de færreste vil vel ha de innenfor..

1. Hvitvinseddik

Bland hvitvinseddik med vann på en spruteflaske, og spray i vindus- og dørkarmer og hjørner hvor edderkopper liker å oppholde seg. De kan ikke fordra eddik, og vil trolig holde seg unna.

2. Sitron

I likhet med eddik, er ikke edderkopper spesielt begeistret for sitrusfrukt. Du kan kjøre samme taktikk med sitronen som med eddiken.

3. Peppermynteolje

Av en eller annen grunn kan edderkopper virkelig ikke fordra peppermynte. En kvast rundt omkring kan funke, men det er mye mer effektivt å spraye peppermynteolje på strategiske steder.

 

4. Kastanjenøtter

Kastanjenøtter holder edderkoppene på avstand og holder seg lenge, så legg et par i vinduskarmene og det kommer etter sigende å fungere.

5. Tobakk

Et noe mer upraktisk og usunt råd, men edderkopper hater tobakk, så de anbefaler å blande tobakk (vi aner ikke om snus funker like bra som vanlig tobakk) med vann og enten spraye det rundt eller ha det i små skåler ved vinduene.

6. En katt

Igjen, ikke akkurat praktisk, men katter er helt rå på å fange og drepe edderkopper. Så hvis du har muligheten og lyst, kan du jo være fosterhjem for en katt i sommer (det trengs!) så kan den hjelpe deg tilbake med å fjerne edderkopper.

Kilder:

  • http://www.naturallivingideas.com/9-natural-ways-to-keep-spiders-out-of-your-home/
  • http://buzzit.no/seks-triks-hindrer-edderkoppene-a-trekke-huset-host/
  • www.noragent.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler