Blogg

Myggsesongen 2016, er du klar?

Share this post

Det siste du er bekymret for akkurat nå er vel myggbitt, men gradene er på vei oppover, fuglene kvitrer på morgenen og eggene har så smått begynt å klekke – det er ikke lenge til myggsesongen er i gang. Dette er faktisk det perfekte tidspunkt for å begynne forberedelsene til den!

mygg12

De fleste mener at myggen ikke kommer før været er sommervarmt, men i virkeligheten starter de mye tidligere og allerede ved 10 grader. Det er da myggen dukker opp fra dvale og eggene begynner å klekke.

Det kommer jo an på hvor du bor, men du kan oppleve mygg allerede i februar, så om du venter til juni/juli med å gjøre klar myggfellen, har du ventet for lenge og myggproblemet er allerede godt i gang. Du venter vel ikke til etter første snøfall i vintersesongen for å bytte til vinterdekk på bilen din eller venter til første sprengkulde for å så sjekke om varmeviften fungerer? Det samme bør gjelde for oppstart av myggfellen.

Ved å hamstre myggkontrollerende forsyninger nå, vil du være fult forberedt på å beskytte familien din mot disse smittebærende skadedyrene før de har sjanse til å slå til.  Produkter for å beskytte deg mot myggen kan være:

  • Kremer, spray, lys
  • Nye skjermer for dører og vinduer
  • Myggnetting
  • Produkter som beskytter eiendommen din

Ethvert proaktivt hjem bør inneha en myggfelle til eiendommen sin. Mosquito Magnet fanger mygg ved å slippe en jevn og presis strøm av karbondioksid, varme og fuktighet ut i luften. Denne kombinasjonen lokker myggen til fellen, suger de inn i myggnettet hvor de blir fanget, dehydrert og dør i løpet av 24 timer.

Fordelen med å kjøpe Mosquito Magnet myggfelle akkurat nå er at du vil være klar til å fange den første myggen så snart de dukker opp. Ved å forstyrre deres klekkesyklus så tidlig som mulig, vil du også ha en større sjanse for å redusere myggbestanden på eiendommen din gjennom sommeren. Hvis du allerede har en Mosquito Magnet myggfelle, er vinter og tidlig vår en fin tid til å styrke din beholdning av tilbehør som Octenol luktstoff, rensepatron og nett. Vi anbefaler også at du benytter deg av servicepakken, som er en skreddersydd pakke til deg som ønsker å sjekke at alt står bra til med fellen før sesongen er i gang. Du kan lese mer om den her.

Ikke vent til det er for sent å forberede ditt hjem fra mygg og andre blodsugende insekter – kjøp eller forbered nå, og du kan nyte våren og sommeren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler