Blogg

Fem ting man kan lære om livet ved å fange mus

Share this post

Victor Pest Control er vedens ledende produsent av produkter mot skadedyr. I dette vittige innlegget forteller de hvordan livet er som en musefelle og hvordan musefeller er som livet. Hva sier du om det som en ny eksistensiell filosofi?

_____________________________________________________

Uansett hva du kaller det, er det vanskelig å nekte for at selve prosessen når du skal fange mus stiller deg til veggs med noen harde fakta om livets realiteter. Det kan også by på noen komiske innsikter om ting ikke går som planlagt.

Vi på Victor har laget musefeller  i over hundre år, men mye tyder på at vi aldri slutter å akkumulere viktig livsvisdom underveis. Kundene til våre er også samstemte: å holde huset fritt for mus er både en del av husarbeidet samtidig som det er en personlig øvelse i tålmodighet! Her følger noen tips for hvordan bli kvitt mus:

Besluttsomhet betyr alt

En av de største mytene rundt hvordan bli kvitt mus er så enkel som at det bare er å rigge opp en musefelle for å kvitte deg med problemet. Hadde det bare vært så enkelt! Som alt annet her i livet, krever det litt innsats og besluttsomhet for å lykkes med oppgaven. (husker du filmen Caddyshack?). Heldigvis har vi noen grundig utprøvde metoder slik at du kan lykkes i å vinne slaget om mann eller mus.

Ta det med litt humor

mouse-hangingNår de små plageåndene klarer å komme seg unne med åtet gang på gang uten å utløse fella, må man nesten bare smile og undres hvordan de i all verden klarer det? Helt til det skjer for 3’de gang og du begynner å lure på om det er noen som faktisk kødder med deg. Da bør du sjekke de påfølgende typiske feilene du gjør med feller.

Sørg alltid for å velge musefeller som faktisk gjør jobben

Var det ikke Einstein som hevdet at definisjonen på galskap er å gjøre samme feilen om og om igjen og samtidig forvente resultater? Når du velger den billigste og kjipeste fella og du ikke fanger en eneste mus (omtrent som hver gang du er på en virkelig «date»). Vel… da har Victor»The real deal» for deg; pålitelige produkter med høy kvalitet som er bygget for å vare!

Tenk utenfor boksen

Det er selvsagt flere metoder for å fange mus. Når du har vært i bransjen så lenge som oss, lærer du deg i lengden å bli oppfinnsom, og utfordre tradisjonell tankegang med nye innovative idéer. Kreativitet er det som har ledet oss i utviklingen av vårt effektive produktspekter av elektroniske musefeller, og andre produkter mot bekjempelse av skadedyr, så du kan bli kvitt problemet for godt.

Fjern søppla

Dette er en «no-brainer», men en av de vanligste årsakene til mus og rotteproblemer. Rengjøring og hygiene hjelper i stor grad til å holde gnagerne unna huset, samtidig som du scorer poeng hos kona. Stol på oss!

Ønsker du å vite mer om skadedyrprodukter fra Victor? Besøk nettsiden til Noragent AS som er distributør for Victor i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler