Blogg

Hvordan bli kvitt maur

Share this post

Å bli kvitt maur er et vanlig sesongproblem i sommerhalvåret. De fleste maur bygger reir ute og blir typisk en plage når de tiltrekkes av mat i boligen, spesielt sukkermaur på kjøkkenet er en plage for mange og er heller ikke spesielt delikat å ha vandrende rundt der du oppbevarer maten.

Hvordan bli kvitt maur ?

– Et annet alternativ er å forebygge og redusere problemer med krypende insekter utendørs. Det finnes for eksempel noe som heter Myggolf Maurmiddel som vannes ut. Løsningen benyttes på områder hvor krypende insekter oppholder seg eller er observert, forklarer han.

Start med å bekjempe problemet utendørs

– Et annet alternativ er å forebygge og redusere problemer med krypende insekter utendørs. Det finnes for eksempel noe som heter Myggolf Maurmiddel som vannes ut. Løsningen benyttes på områder hvor krypende insekter oppholder seg eller er observert.

Annet enn å være til irritasjon gjør ikke maur i huset skade på boligen din, men en type kan lage reir inne, nemlig svart jordmaur. Disse kan ødelegge myke byggematerialer som råteskadet trevirke eller isoporisolasjon. De kan ikke gnage i uskadet trevirke.

Maur i huset som kan være en utfordring å kontrollere er sukkermaur. Dette er den vanligste sorten og den verste plageånden for mange husstander. Den mest aktive perioden for maur som trekker inn i huset er våren, sommeren og høsten.

Husk at det ikke anbefales å bo på et sted som konstant har insektmiddel i luften, vi anbefaler derfor maurlokkeboksen til innendørs bruk, og maurmiddel av strø eller til utvanning til utendørs bruk. For å lese mer om maurmidler, se her.

1 kommentar

helenexl august 18, 2016 Svar

noen av maur lokke boken er boss,andre er bedre, har prøvd den. Jeg har vært plaget av maur i flere månder. har postet rundt om kring på forumer en del for å få hjelp. å spurt folk jeg har snakket med. Var en dame på forum.kvinneguiden.no .no som abefalte denne youtube videon youtube.com/watch?v=1XLxP_p5-w0 . de bruker borax
en annen fyr på sweetdate.no anbefalte denne guiden, den er uten borax å er mer human dengarden.com/pest-control/Homemade-Ant-Traps. uten borax er den jeg selv har prøvd, den har fungert helt greit. men må inrømme at det enkleste ville vært å funne en maur box merke som var bra. er litt stressene å drive å styre med diy greier, når man har skole

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler