Blogg

Kakkerlakker på vei inn i nordiske hjem

Share this post

Världens äldsta skadedjur, kackerlackan, har blivit allt vanligare i Sverige

Svenske Aftonbladet kan melde om at Kakkerlakker nå er et økende problem i svenske hjem. Av antallet insekter i Norge og norden forøvrig er det bekymringsfullt at denne arten får større utberedelse, ettersom den utgjør en helserisiko for mannesker ved at den importeres via produktforpakninger og varer som folk bringer med seg hjem fra utlandet.

Kakkerlakker utgjør en helserisiko ved at de kan spre både virus og sykdommer, samt skape allergiske reaksjoner. Spesielt sjarmerende kan man vel heller ikke kalle dem. En mulighet for å bli kvitt uttyskene er å bruke insektspray som inneholder permetrin.

Lykke til og sjekk grundig på kjøkkenet i skap og skuffer, spesielt under vasken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler