Blogg

Vepsesommer!

Share this post

Avisutklpp vepsI år er det rekordmye veps og du ser de oftere i boligområder hvor de svermer rundt oss som aldri før. Dette er fordi vepsen jakter på sukkerholdig næring og våren samt forsommeren har vært en drøm for disse stikkende insektene i forhold til å lage store familier og enda større vepsebol. Men hvordan skal du bekjempe veps? Vi har løsningen!

Med gode produkter er halve jobben gjort og Myggolf har lansert en svært effektiv vepsespray. Den kan brukes både på vepsen – og på vepsebol. Sprayen dreper veps og andre flygende insekter umiddelbart og sprayes fra ca 3 meters avstand, som også gjør den optimal for og bekjempe vepsebol. Ser du at du kan ha en antydning til vepsebol rundt din bolig, sprayer du med Myggolf Vepsespray og dronningen og hennes arbeidere bekjempes umiddelbart.

Natural Control Vepsefelle kan benyttes overalt utendørs og er utformet slik at den kan henge i trær eller stolper, men kan også plasseres på bakken. Fellen leveres komplett med en porsjon giftfri lokkemat som alle typer veps finner uimotståelig. Det er om å gjøre og legge forholdene minst mulig til rette for vepsen for og unngå vepsebol. Natural Control Vepsefelle er med på å forebygge at dronningen finner seg til rette nær deg for å lage bol, men lokkes heller til fellen.

God vepsefri sensommer! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler