Blogg

Vi er snille mot huden din

Share this post

Vi vet å ta vare på våre kvalitetsbevisste forbrukere! Smør på med god samvittighet.

Sommeren erMyggolflogo her og det betyr ferie, enten det er lange late dager på sørlandet, sene kvelder i syden eller topp- turer i fjellet. Kanskje skal barna dine alene på ferie eller skal du sikre deg selv på fiskeferie i Nord-Norge? Forbrukere og foreldre med barn som vokser opp i dag er opplyste og vet hva som er bra for seg og sine. Vi vet alle at myggen er en del av ferien, men hvilke stoffer påfører vi egentlig huden vår?

Myggolfs produkter er laget med det aktive virkestoffet Saltidin®. Dette virkestoffet er skånsomt mot huden og har egenskaper ved seg som naturlig og effektivt jager vekk myggen. WHO, verdens helseorganisasjon, anbefaler Saltidin i kampen mot overførbare sykdommer via insekter og du kan derfor smøre på med god samvittighet da den heller ikke klebrer.

Myggolfs produkter kommer i flere varianter og er like trygge og effektive uansett valg. Det viktigste er at vi beskytter oss mot stikk, bruker produkter som fungerer og som er snille mot huden så vi kan sove gjennom sommernettene uten dårlig samvittighet – eller kløe!

Kilder:

http://saltidin.com/en/consumer/saltidin/

www.Noragent.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler